Stavanger.Controletabel van box type transformatorDe regionale economische ontwikkeling is over het

  • vrijgavetijd:2022-04-10 05:14:45
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:369
  • Korte omschrijving:

    Stavanger.,Stavanger.10kV droge transformator-test,De geluidsisolatie van de hoofdmachinekamer is de sleutel tot de geluidsisolatie

Artikel inhoud
Stavanger.10kV droge transformator-test,

De geluidsisolatie van de hoofdmachinekamer is de sleutel tot de geluidsisolatie van de droge transformatoren van drie niveaus: raam, ventilatie en ventilatie-haven en wegdek,Stavanger.transformator voor droog type 630kVA, en het aanbrengen van geluidsisolatievenster, zwevende betonnen vloerdemper en andere geluidsisolatie- en geluidsisolatie-stoffen om geluidsisolatie te bereiken.

Bij inbedrijfstelling:

Stavanger.Er zij op gewezen dat na de ontwikkeling van deze jaren het totale niveau van de Chinese transformator-industrie in dit stadium in wezen internationaal is,Stavanger.Olie ondergedompelde hoogspanningstransformator, en dat het kwaliteitsniveau niet anders is dan dat van overzeese goederen& rdquo. De persoon die verantwoordelijk is voor de transformator Federation of China Household Appliance Industry Association zei dat.

Gebruik vezelmateriaal om de bouten te verzegelen om het doel van het controleren van lekkage te bereiken. De andere is om de bout (moer) uit te schroeven, de Fushi-blauwe folie-verwijderaar op het oppervlak te vegen en deze na het vegen van de grondstoffen aan het oppervlak aan te scherpen. Na het drogen kan het behandelingsdoel worden bereikt.

IkalamavonieFout oordeel van de transformator

Het productieproces van droge transformator is zeer proces, en moet technisch gezien als een bepaalde pijler zijn. Alleen op die manier zal de prestaties van droge transformator stabieler zijn. Wat zijn de gangbare productieprocessen en stappen van droge transformator?

Wat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?


Stavanger.Controletabel van box type transformatorDe regionale economische ontwikkeling is over het algemeen stabiel



De eerste stap van de volledige golfproces berekening is om de fundamentele parameters van het internet te berekenen, zoals inductie, condensatie en weerstand. De nauwkeurigheid van deze fundamentele parameters doet grote schade aan de berekeningsresultaten van het hele golfproces. Voor de inductie berekening, het goede model is het vaste model van de oneindige transformator kern kolom, maar er zijn veel berekeningsmethoden.

Controleoor voor omzetters

Wat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?

Onderzoek naar productenDry type transformator bedrijf

II) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier over het algemeen .m is, en er moet een vangrail van ten minste m omheen worden geïnstalleerd, en een waarschuwingsbord op een prominente plaats worden opgehangen.

I) de afstand tussen de externe contour van kV en de droge transformator en de omringende vangrail of binnenbinnenwand moet rekening houden met het gemak van vervoer en reparatie van droge transformator, moet het metalen hek aan de grond worden gehouden en moet een waarschuwend bord op een prominente plaats worden opgehangen.


Stavanger.Controletabel van box type transformatorDe regionale economische ontwikkeling is over het algemeen stabiel



Onder normale omstandigheden moet de eigenlijke werking van de olie ondergedompelde transformator worden uitgevoerd door het operationeel en onderhoudspersoneel ter plaatse. Binnen een week na de exploitatie van het net moeten het personeel voor het beheer van de exploitatie en het onderhoud het veiligheidscontrolebereik van de transformator verbeteren en onmiddellijk contact opnemen met het projectpersoneel ter plaatse in geval van problemen, teneinde een betrouwbare en stabiele werking van machines en apparatuur te waarborgen.

Respect voor klantenDe representatieve verbindingsgroep van droge transformator is: Engelse hoofdletters geven de bedrading aan aan de primaire kant (of de primaire kant) en Engelse letters geven aan dat de bedrading aan de secundaire kant (of secundaire kant) staat. Y (of y) aan de sterrenbedrading, en D (of D) is driehoekige bedrading.

Transformer inspectie neus snuivende methode

Voor de sluiting van de niet-belasting-botsing wordt de blootstellingsduur van de overdrukbeveiliging op nul gezet en wordt de datasignaalschakeling van het relais van het stoomvoertuig tijdelijk aangesloten op de trek-in-circuit.

Stavanger.Oscillatie van het droge type transformator wordt opgelost door het dempen van trillingen toe te passen op droge transformator en het uitvoeren van een laagfrequent trillingsbeheer, die de oscillatie onder .%, kan regelen en vervolgens het lawaai van de structuur van het gebouw dat wordt overgedragen door droge transformator oscillatie kan verminderen.

Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformator

Wanneer de schroef van de door de kern-extruder die de ijzeren kern van de transformator vasthoudt los is, zijn er schroefkapdelen overgebleven op de ijzerkern, of kleine metalen materialen vallen in de transformator zal de transformator een &ULDquo uitzenden; Ding Ding Dang ^ rdquo; Of"Idquo". Bel "Hellip". Bel &help& rdquo. Blowing sound en de & Idquo; Squeak, quiak ^ rdquo; Het is als een magneet die een kleine wasmachine zuigt, terwijl de werkende spanning, stroom en temperatuur van de transformator normaal zijn. Dergelijke omstandigheden brengen in het algemeen niet alle normale werking van de transformator in gevaar en kunnen worden opgelost totdat de stroom uitvalt.

Stavanger.Overige productinformatie
  • Luik.Schaarvork mobiel hydraulisch hefplatformGedetailleerde stappen voor probleemoplossing

    Luik.Schaarvork mobiel hydraulisch hefplatformGedetailleerde stappen voor probleemoplossing

  • Louisville.Kleine huishoudelijke sightseeing liftWat zijn de veelvoorkomende softwarefouten van het

    Louisville.Kleine huishoudelijke sightseeing liftWat zijn de veelvoorkomende softwarefouten van het

  • Bazhou.Vast type hydraulisch hefplatformVitaliteit van de markt

    Bazhou.Vast type hydraulisch hefplatformVitaliteit van de markt

  • Zalaegerszeg.Platform hydraulischVolatiliteit van de vervoerder

    Zalaegerszeg.Platform hydraulischVolatiliteit van de vervoerder

  • Koeln-NippeHydraulisch platform heftruck met voetHoe het initiatief te nemen om de winst uit te brei

    Koeln-NippeHydraulisch platform heftruck met voetHoe het initiatief te nemen om de winst uit te brei

  • Darmstadt.kgmHydraulisch hefplatform met geleiderailWelk proces is vereist voor bedrijfstoepassing?

    Darmstadt.kgmHydraulisch hefplatform met geleiderailWelk proces is vereist voor bedrijfstoepassing?

  • Darmstadt.kgmXinxiang hydraulisch hefplatformKwaliteitscontrole

    Darmstadt.kgmXinxiang hydraulisch hefplatformKwaliteitscontrole

  • Darmstadt.kgmliftRelatie beïnvloeden tijdens gebruik

    Darmstadt.kgmliftRelatie beïnvloeden tijdens gebruik

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!